Lindvest Design Studio

Kicking the Décor Studio up a notch!

Lindvest Design studio entry before reno Before: you don’t get a second chance to make a first impression. Here, the entry feels cramped and doesn’t embrace the fireplace(s!) standing behind the chairs.

We were asked to inject some new style into the Lindvest Design Studio.

Working from an existing floor plan, we re-established the reception area and refined the entry way to make a big welcoming statement.

Lindvest Design studio entry with fireplace After: now, the entry makes a big statement. The LED backlit onyx stone surface with the inset fireplace is definitely the focal point at the entry.

Lindvest Design studio CAD drawing Here is a look at the CAD drawings of the fireplace elevation.

Lindvest Design studio entry before reno Tall, feature-molded panels flank the fireplace and add curvy, elegant lines, warming up the entry.

Lindvest Design studio entry before reno An etched glass panel repeats the motif in the panel molds and acts as a room divider. Clearly delineating the seating area.

Lindvest Design studio entry with fireplace Before: the reception desk was placed in an awkward position and didn’t contain all the clutter.

Lindvest Design studio reception desk area After: another perspective of the reception desk shows an open flow plan with minimal clutter.

dark grey and white reception area Now, re-installed on the entry wall, the reception desk clearly shows the décor studio beyond the entry. Another etched glass partition gives a hint of the exciting residential décor selections beyond!



25 years of inspiring design by Jane Lockhart Interior Design

Hire us for your next design project.

BECOME A CLIENT